جذب اعتبارات در همدان ۸۰ درصد افزایش یافت
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 03 آبان 1405 12:07
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
استاندار همدان گفت: با وجود شرایط سخت جنگی جذب اعتبارات استان ۸۰ درصد افزایش داشته و این به جز اعتبارات بخش های غیردولتی است.
به گزارش "همدان نیوز"، حمید ملانوری شمسی روز شنبه در آیین معارفه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری همدان افزود: اعتبارات طرح های عمرانی استان در سال گذشته نسبت به سال ماقبل ۶۳ درصد افزایش داشته در عین حال با وجود شرایط جنگی ما ۱۷ درصد رشد اعتبارات جذب شده قطعی، عمرانی و تملک دارایی نسبت به سال قبل داشتیم.
وی یادآوری کرد: هفته گذشته طرح کانون فرهنگی آموزشی اسدآباد بعد از ۲۵ سال انتظار راه اندازی شد همچنین استخر این شهرستان پس از ۱۵ سال معطلی بهره برداری شد.
استاندار همدان گفت: افتتاح رینگ دوومیدانی، رسیدن تعداد زمین های چمن مصنوعی مدارس به ۱۳۴ مورد که ۳۴ زمین در یکسال گذشته بوده و رسیدن سرانه ورزشی از ۷۲ به ۹۴ سانتیمتر در ۲ سال گذشته اتفاق افتاده است.
ملانوریشمسی بیان کرد: این روزها تنها در حوزه بهداشت درمان کمک های بزرگی به همدان شده که شامل اختصاص ۲۵ دستگاه آمبولانس که ۱۶ دستگاه وارد استان شده، نصب و راه اندازی اولین سنگ شکن دولتی، نخستین دستگاه آنژوگرافی دولتی، اولین دستگاه پت اسکن و دریافت مجوز ساخت بیمارستان هزار تختخوابی می شود.
وی ادامه داد: کسب رتبه یک علوم تجربی، رتبه هفتم علوم تجربه و رتبه های بالا و دورقمی کنکور، کسب مدال های رنگارنگ طلا و نقره توسط ورزشکاران ، بیانگر فعال و پویایی استان همدان است.
وی با بیان اینکه همدان پرچمدار اجرای نهضت عدالت آموزشی است، اظهارکرد: این استان در نهضت عدالت آموزشی چهار درصد از میانگین کشور جلوتر است.
وی افزود: نهضت احداث نمازخانه های مدارس در استان راه افتاده است که چهار مورد را استان آغاز کرده است و ۶ مورد از سوی وزیر آموزش و پرورش وعده داده شد.
استاندار همدان در ادامه گفت: مدیریت در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک نعمت و موهبت بزرگ الهی است مسوولیت در هر سمت و جایگاهی توفیقی است که در ذیل پرچم نصیب افراد می شود.
وی افزود: این نظام یک نظام الهی، ارزشی، دینی، مکتبی و انقلابی است که پای ارزش ها شکل گرفته از این رو هر کس توفیق خدمت در این نظام را داشته باشد باید این مسوولیت را یک نعمت و فرصت بداند.
ملانوریشمسی ادامه داد: در دوران اولیه دولت جدید و شکل گیری انتقال قدرت، تغییر و تحولاتی در حوزه های مدیریتی شکل می گیرد و مدیرانی به عنوان گروه همکار، انتخاب می شوند تا سیاست های دولت را با قوت و قدرت بیشتر پیش ببرند.
وی افزود: در استان همدان بر اساس شاخص هایی که روز معارفه بیان کردم و با نگاه به تغییرات مدیریتی رو به جلو و ارتقا سطح مدیریتی، این انتصاب ها شکل گرفته است.
استاندار همدان ادامه داد: ارزیابی صورت گرفته از سوی استانداری و دیگر مجموعه های مختلف حرکت رو به جلو استان است چرا که سه شاخص تخصص، کاربلدی و انگیزه برای اجرای سیاست های دولت و نظام و حسن خلق و مردم داری در انتخابات مدیران مدنظر بوده است.
ملانوریشمسی گفت: توسعه و پیشرفت کشور، رفع انتظارات مردم و چشیدن طعم شیرین خدمت ذیل گفتمان و ادبیات انسجام و وفاق ملی و اتحاد مقدسی که رهبر شهید فرمودند شکل می گیرد در غیراینصورت انرژی و منابع هدر می رود.
استاندار همدان با بیان اینکه وفاق و همدلی در استان شکل گرفته است، افزود: پس از ارزیابی های صورت گرفته برخی مدیران دولت گذشته از معاون استاندار تا سطوح پایین تر ابقا شدند البته در صورت محرز شدن ضعف مدیری، نسبت به تغییر او اقدام می شود.
ملانوریشمسی افزود: امروز بر اساس ارزیابی های استانی و ملی، از سوی دفتر بازرسی و ارزیابی وزارت کشور، جانشین فرماندهی انتظامی کشور، ستاد اربعین و هلال احمر، همدان در بیشتر بخش ها رتبه های بالا را کسب کرده است.
وی تاکید کرد: حمایت و پشتیبانی امام جمعه همدان و موضع گیری های او موجب شده جایی برای سو استفاده و بر زمین ماندن کارها به وجود نیاید.
وی گفت: حل مشکل زمین های ۴۴ هکتاری یعنی حل مساله ۴۰ ساله ای که هزاران نفر اغلب از قشر ضعیف جامعه را درگیر خود کرده بود. همچنین مشکل زمین های ۱۷۰ هکتاری رزن مساله ۵۰ ساله ای بود که با رفع آن ۲۰۰ پرونده قضایی مختومه و زمین ۳۰۰ کشاورز آزاد شد.
استاندار همدان تصریح کرد: در حوزه های امنیتی با وجود اتفاقات تند و حرکات رادیکال و خشن دی ماه سال ۱۴۰۴، جنگ ۱۲ روزه و رمضان استان همدان خوش درخشید.
ملانوریشمسی تاکید کرد: یک مدیر باید دارای ویژگی هایی نظیر تخصص و کارآمدی، دارای انگیزه خدمت حضور در میدان و بین مردم به جای پشت میز نشینی، حسن خلق و مردم داری باشد چرا که این خصایص موجب رضایتمندی مردم می شود.
وی افزود: بر اساس این سه شاخص مدیریتی و با در نظر گرفتن بومی گرایی و توجه به ظرفیت های درون سازمانی گزینه هایی برای تصدی معاونت سیاسی استانداری همدان بررسی شدند.
استاندار همدان درباره بهره گیری از توان نیروهای درون سازمانی تاکید کرد: من به شدت به نیروهای همکارم در وزارت کشور متعصبم و تا جایی که امکان داشته باشد از این نیروها برای تصدی مسوولیت ها بهره گرفته می شود.
وی ادامه داد: برای مسوولیت فرمانداری همدان هم گزینه هایی مطرح شده و سوابق آنها در دست بررسی است که در صورت جمع بندی روزهای آینده معرفی می شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز گفت: بی شک اعتماد استاندار همدان سرمایه ای گرانبها و در عین حال مسوولیتی خطیر در مسیر خدمتگزاری به مردم برای من فراهم کرد.
مجید درویشی افزود: حوزه سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری نقش موثری در ایجاد ثبات، آرامش، تقویت و همدلی و هماهنگی بین دستگاه ها و پیگیری مطالبات مردم ایفا می کند.
وی تاکید کرد: ما به دنبال تعاملی سازنده با احزاب و تشکل های قانونی، پیگیری امور انتخابات و تقسیمات کشوری در استان و شناخت دقیق مسائل و مطالبات مردم خواهیم بود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان گفت: همگرایی و اعتماد به مجموعه در اولویت کاری بوده و تلاش خواهم کرد با همکاری همکاران زمینه حفظ آرامش عمومی، پیشگیری از بحران و ارتقا امنیت پایدار در سراسر استان را فراهم شود.
درویشی اضافه کرد: در حوزه انتخابات اصل پایبندی به قانون و صیانت از حقوق قانونی مردم و شرایط لازم برای اجرای دقیق و شفاف فرایند انتخابات و بسترسازی برای حضور حداکثری مردم جهت شرکت در انتخابات در دستور کار است.
وی بیان کرد: در این مسیر با رویکرد قانون مداری و مردم محوری مبتنی بر وفاق در جهت تقویت سرمایه های سیاسی و اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی و تحقق اهداف نظام تلاش می شود.

