Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر فرهنگی - هنری - مذهبی چاپ ۵۲۸ عنوان کتاب در همدان

چاپ ۵۲۸ عنوان کتاب در همدان

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از چاپ ۵۲۸ عنوان کتاب طی سال گذشته در همدان خبر داد و گفت: ۴۰ درصد این آثار چاپ اول و ۶۰ درصد چاپ دوم بودند.

به گزارش "همدان نیوز"، مجید فروتن ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه وضعیت انتشار کتاب همدان از نظر آماری رضایت‌بخش به نظر می‌رسد، اظهار کرد: ۵۲۸ عنوان کتاب طی سال گذشته در همدان چاپ‌ شده است.

وی گفت: ۴۰ درصد این آثار چاپ اول و ۶۰ درصد چاپ دوم بودند اما با وجود این آمار، نباید از وضعیت مطالعه در جامعه راضی باشیم؛ چراکه سهم کتاب در سبد فرهنگی خانوارها همچنان پایین است.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در ادامه مشکلات اقتصادی، گسترش فضای مجازی و تغییر الگوهای مصرف فرهنگی را از عوامل کاهش خرید کتاب برشمرد.

وی افزود: هزینه‌هایی که خانواده‌ها برای ابزار و سرگرمی‌های مجازی دارند، چندین برابر هزینه خرید کتاب است، در حالی که حتی اختصاص بخشی از این بودجه به کتاب می‌تواند وضعیت مطالعه را بهبود بخشد.

فروتن با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از ابزارهای نوین در ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی گفت: اگر بتوانیم فناوری‌های روز را در خدمت نشر و مطالعه قرار دهیم و در کنار آن با برگزاری نمایشگاه‌ها و اجرای طرح‌های یارانه‌ای، شرایط را برای خرید آسان‌تر کتاب فراهم کنیم، شاهد رشد شاخص مطالعه خواهیم بود.

وی با اشاره به فرایند صدور مجوز کتاب گفت: مجوز انتشار کتاب از سوی وزارت ارشاد صادر می‌شود و این فرایند گاهی طولانی شده و کاهش زمان صدور مجوز می‌تواند به افزایش آمار انتشار کتاب در استان کمک کند.

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان تأکید کرد: پس از تصویب مجوز باید خدمات حمایتی لازم به نویسندگان ارائه شود تا انگیزه و توان تولید آثار جدید در آن‌ها تقویت شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن