جهاد تبیین نیاز به آگاهی و معرفت دارد/ نباید اعتماد به نفس جوانان از دست برود
- توضیحات
- منتشر شده در پنج شنبه, 26 اسفند 1400 12:12
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: بزرگترین آسیبی که دشمن در صورت موفقیت میتواند به کشور بزند این است که اعتماد به نفس جوانان را از آنها بگیرد.
به گزارش خبرنگار "همداننیوز"، آیتالله حبیبالله شعبانی در آیین اختتامیه جشنواره رسانهای و مردمی فجر استان همدان با تاکید بر جهاد تبیین، اظهار کرد: دشمن کاری کرده که اذهان مردم در مقایسهها، نقاط ضعف را ببینند.
وی ادامه داد: اگر دشمن در این زمینه موفق شود دو آسیب سیاسی و اجتماعی را به دنبال خواهد داشت که موضوع مهم این است که در این صورت ملت اعتماد به نفس خود را از دست خواهد داد.
شعبانی با بیان اینکه بزرگترین آسیب برای جامعه این است که نخبگان و جوانان اعتماد به نفس خود را از دست بدهند، خاطرنشان کرد: جهاد تبیین علاوه بر بخش سیاسی، در بخش عمده باید در ایجاد اعتماد به نفس اتفاق بیفتد.
وی همچنین تصریح کرد: جهاد تبیین نیاز به معرفت و آگاهی عمیق دارد و اگر این آگاهی وجود نداشته باشد مطالبهگریها با آسیب همراه خواهد شد.

