ارائه خدمات سلامت روان در همدان به افراد متاثر از جنگ
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 28 اسفند 1404 14:09
- نوشته شده توسط فرشته اکبری
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، از تلاشهای مستمر واحدهای بهداشتی در راستای ارائه خدمات سلامت روان به افراد متاثر از حوادث اخیر خبر داد.
به گزارش "همدان نیوز"، محمد به نشان اظهار کرد: این اقدامات در هفته اول پس از شروع حوادث و با هدف ارائه خدمات روانشناختی بهینه، هماهنگیهای لازم با واحد سلامت روان همه شهرستانهای استان انجام شده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر، ۵۵ کارشناس سلامت روان در این زمینه فعال هستند که از این تعداد، ۱۰ کارشناس برتر برای راه اندازی سامانه مشاوره تلفنی "خط امید" با شماره ۰۸۱۳۱۱۳۰۰۰۰ انتخاب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: هفته اول ۲۹ نفر از افراد تحت تاثیر حادثه غربالگری و از این تعداد هفت نفر نیازمند مداخلات روانشناختی تشخیص داده شدند که هفت جلسه مشاوره روانشناختی برای آنها برگزار شد و ۲ نفر به دلیل نیاز به پیگیریهای تخصصیتر، به روانپزشک ارجاع داده شدند.
دکتر به نشان افزود: همچنین در این یک هفته برای ارتقای سطح آگاهی و ارائه کمکهای اولیه روانشناختی به افراد متاثر، ۱۲ جلسه آموزشی برگزار شد
وی افزود: علاوه بر این، ۹ فایل محتوای آموزشی با عنوان "سلامت روان در شرایط جنگ" به همه مراکز بهداشت و بیمارستانهای دولتی و خصوصی استان ارسال شده تا به اطلاع عموم برسد.

