Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اقتصادی اجرای 16 پروژه سرمایه‌گذاری خارجی در همدان

اجرای 16 پروژه سرمایه‌گذاری خارجی در همدان

رییس سازمان برنامه و بودجه استان همدان گفت: ۱۶ پروژه  با مشارکت سرمایه گذار خارجی با ۲.۲ میلیارد دلار در استان اجرایی شده است.

به گزارش خبرنگار "همدان نیوز"، سید اسکندر صیدایی در جلسه قرارگاه اقتصاد مقاومتی استان همدان با تأکید بر اینکه بر اساس تجارب کسب شده ویژگی های سیاست های اقتصاد مقاومتی منجر به توسعه پایدار خواهد شد، اظهار داشت: توسعه همدان با گردشگری، خدمات تخصصی برتر، فناوری، کشاوزی دانش بنیان و انرژی های پاک گره خورده است.

وی افزود: تمام ظرفیت ها و ابعاد مختلف گردشگری الزامی را برای استان ایجاد کرده که موجب توسعه پایدار استان خواهد شد.

صیدایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی استان با ۳۱۲ جلسه و یک هزار و ۱۸۹ دستور جلسه و یک هزار و ۶۹۹ مصوبه توانسته عملکرد خوبی داشته باشد.

وی با بیان اینکه پروژه های استان ۱۲۰ درصد پیشرفت داشته است،  یادآور شد: ۱۶ پروژه  با مشارکت سرمایه گذار خارجی با ۲.۲ میلیارد دلار در استان اجرایی شده است.

صیدایی با اشاره به شناسایی دو هزار و ۲۲۸ پروژه در استان، اظهار داشت: از این تعداد ۱۰۳ پروژه اقصاد مقاومتی تعریف شده که ۳۹ پروژه اولویت دار است.

وی با بیان اینکه سهم واگذاری طرح های استان به بخش خصوصی در سال قبل ۶۶ پروژه بود، خاطرنشان کرد: با همت استان ۲۳۵ طرح به ارزش ۷۶ میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار شد و سهم امسال نیز ۷۷ پروژه بود اما ۲۶۹ پروژه شناسایی و ۱۲۰ پروژه واگذار شده و ۱۳۹ پروژه در حال واگذاری است.

وی به صادرات ۸۴۴ میلیون دلاری استان در سال قبل اشاره کرد و گفت: تا پایان مردادماه ۵۷ میلیون دلار صادرات از گمرک استان صورت گرفته است.

صیدایی در ادامه یادآور شد: ۵۱ شرکت دانش بنیان با اشتغالزایی برای یک هزار و ۲۴ نفر در سال 95 فعال شدند و ۵۰ اختراع را به ثبت رساندند و تا پایان مردادماه امسال نیز ۵۴ شرکت با اشتغالزایی یک هزار و ۴۷ نفر راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: صد هکتار گلخانه در استان وجود دارد و در هفته دولت نیز چهار گلخانه به مساحت ۶۰ هکتار با اشتغال ۶۰۰ نفر احداث و یا بهره برداری شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان با بیان اینکه ۴۰ میلیون مترمکعب صرفه جویی در مصرف آب صورت گرفته است، تصریح کرد: در شهریورماه تفاهم نامه شش جانبه برای تولید البسه با کیفیت و ارائه در بازارهای داخلی و خارجی منعقد شده است.

وی با اشاره به احیای ۱۱۲ واحد غیر فعال استان، گفت: ۱۰۳ واحد با فعالیت کمتر از ظرفیت اسمی نیز احیا شد که در مجموع با احتساب احیای واحدهای غیرفعال، اشتغال سه هزار و ۳۴ نفر را به دنبال داشت.

صیدایی به کسب عنوان شهر جهانی لالجین اشاره کرد و افزود: صادرات سفال و در نهایت صنایع دستی استان نسبت به سال قبل ۱۱ درصد رشد یافته است.

وی با اشاره به کسب نشان جغرافیای مبل و منبت توسط شهرستان تویسرکان، یادآور شد: ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای برنامه ها در بخش کار، تعاون و رفاه اجتماعی پرداخت شده است.

صیدایی تأکید کرد: با عزم مدیریتی و ورود بخش خصوصی، استان خیز توسعه اقتصادی را در سطح بین المللی، ملی و منطقه ای برداشته است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن