Back شما اینجا هستید: صفحه اصلی خبر اجتماعی انجام بیش از هزار و 500 بازرسی از فروشگاه‌های همدان در نوروز 1401

انجام بیش از هزار و 500 بازرسی از فروشگاه‌های همدان در نوروز 1401

مدیرکل استاندارد استان همدان از انجام ۱۵۶۱ مورد بازرسی از فروشگاه ها و مراکز عرضه موادغذایی در سطح استان در قالب طرح عیدانه خبر داد.

به گزارش "همدان‌نیوز"، محمد مددی با اشاره به اجرای طرح عیدانه که تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد، بیان کرد: در این طرح از سویی، همه ترازوهای واحدهای صنفی به ویژه واحدهای پر مصرف در تحت نظارت‌های ویژه و مستمر قرار می‌گیرند و از سویی، شبکه توزیع مدنظر است.
وی در تشریح این موضوع گفت: در امر نظارت بر کالاها و خدمات مشمول استاندارد اجباری است، مدنظر بوده و در این زمینه در محور بعدی در راستای نظارت بر اساس ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، نظارت بر اماکن عمومی اعم از هتل‌ها و رستوران‌ها در پیش گرفته شد.
مدیرکل استاندارد استان همدان در خصوص بازرسی‌های صورت گرفته در این طرح از ۱۵ اسفندماه تاکنون نیز عنوان کرد: در طول این یک ماه، ۱۶ مورد بازرسی هتل‌ها و ۳ مورد بازرسی هتل آپارتمان‌ها صورت گرفته است.
مددی با تصریح بر اینکه یک هزار و ۵۶۱ مورد بازرسی نیز از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه مواد غذایی سطح استان به انجام رسیده است، گفت: ۲۹۲ مورد بازرسی از رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، پیتزا فروشی و کافه تریاهای سطح استان همدان انجام شد./مهر

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن