بازگشت حجاج بیت‌الله‌الحرام به همدان در قالب 14 پرواز

استاندار همدان گفت: سه هزار و ۵۰۰ نفر از حجاج استان‌‌های همدان و کردستان در قالب ۱۴ پرواز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای همدان به میهن اسلامی بر می‌گردند.

به گزارش "همدان نیوز"، علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان گفت: امروز 260 نفر از حجاج استان‌های همدان و کردستان از طریق پرواز برگشت وارد فرودگاه همدان شدند.

وی اعلام کرد: سه هزار و 500 نفر از حجاج استان‌‌های همدان و کردستان در قالب 14 پرواز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهدای همدان به میهن اسلامی باز می‌گردند.

استاندار همدان عنوان کرد: پروازهای حج امسال از مبدأ فرودگاه بین‌المللی شهدای همدان به سرزمین وحی با انسجام و هماهنگی مدیران استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برقرار شد.

قاسمی فرزاد مطرح کرد: از امروز تا 13 تیر به صورت میانگین دو تا سه پرواز، حجاج را از عربستان به میهن اسلامی و فرودگاه بین‌المللی شهدای همدان بازمی‌گردانند.